Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 2800g788kcal30g120.4g5.3g57.4g
Sianliha keskiarvo 2100g4587kcal383.9g0g342.3g0g
Sipuli 385g117kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Voi 49g355kcal0.6g0.2g39.8g0g
Paprika punainen 595g174kcal5.6g26.8g2.4g11.3g
Paprikajauhe 42g135kcal6.2g7.7g5.5g15.7g
Smetana, rasvaa n. 40 % 1050g4094kcal22.4g23.1g441g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g21119kcal907g393.4g1744.2g181.8g
Valittu annoskoko7056g10559kcal453.5g196.7g872.1g90.9g
Annoskoko puolitettuna3528g5280kcal226.8g98.4g436.1g45.5g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=241824