Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow3563g3741kcal277.9g641.3g17.8g356.3g
Sipuli (kuorittu)2515g679kcal32.7g120.7g5g42.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]978g3301kcal117.4g0g361.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g15442kcal856g1524g769.4g798.2g
Valittu annoskoko7056g7721kcal428g762g384.7g399.1g
Annoskoko puolitettuna3528g3861kcal214g381g192.4g199.6g
Arvot/100g100g109kcal6.1g10.8g5.5g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503