Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 129g96kcal16.9g1.4g0.5g8.9g
Voi ingman257g1850kcal0g0g205.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2570g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 62g250kcal0g61.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1336g4585kcal136.2g935.3g16g46.8g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2672g8952kcal320.7g1763.7g64.1g219.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g31466kcal947.6g5524g572.4g549.6g
Valittu annoskoko7056g15733kcal473.8g2762g286.2g274.8g
Annoskoko puolitettuna3528g7867kcal236.9g1381g143.1g137.4g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565