Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 4480g2834kcal134.4g215g156.8g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1456g5242kcal189.3g1019.2g30.6g51g
Voi 112g813kcal1.3g0.4g91.1g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 986g1406kcal123.2g3g101g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g20588kcal896.4g2475.2g759g102g
Valittu annoskoko7056g10294kcal448.2g1237.6g379.5g51g
Annoskoko puolitettuna3528g5147kcal224.1g618.8g189.8g25.5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g17.5g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356