Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g1868g2054kcal429.6g0g33.6g0g
Valkopippuri, annos 1g11g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g41g115kcal8.2g2.1g8.2g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 374g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1868g560kcal18.7g112.1g3.7g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g1681g555kcal47.1g90.8g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl93g840kcal0g0g93.4g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g840g135kcal16.8g11.8g1.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima280g1093kcal81.2g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g10704kcal1203.2g433.6g452.6g0.8g
Valittu annoskoko7056g5352kcal601.6g216.8g226.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna3528g2676kcal300.8g108.4g113.2g0.2g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.1g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953