Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu2403g7209kcal98.5g96.1g720.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1802g1156kcal57.7g86.9g63.1g0.2g
Katkarapu 961g657kcal138.8g0g10.6g0g
Sieni-sipulihakkelus 1201g323kcal18g33.6g5.3g32g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 24g17kcal0.3g2.7g0.3g0.9g
Selleri, annos 50g601g84kcal6g18g0g0g
Tilli mauste28g4.7kcal0.4g0.3g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g36g61kcal2.9g11.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14112g19023kcal645.2g498.2g1601.4g66.2g
Valittu annoskoko7056g9512kcal322.6g249.1g800.7g33.1g
Annoskoko puolitettuna3528g4756kcal161.3g124.6g400.4g16.6g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636