Feta-lihapata

Keitä perunat kuorineen vedesä.

Tilkka öljyä pannulle ja kuullota sipuli ja paista sitten jauheliha.

Muserra joukkoon feta ja lihaliemikuutio ja valkosipuli.

Sekoita hyvin!
Hox! älä lisää suolaa!
Sekoittele sitten chili tomaattimurska ruokaan ja kaada uuni pannulle.

Laita perunat kuorineen viipaleina päälle ja paista 200 astetta 15-20 min.

Suvianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna (keitetty kuorineen)175g119kcal2.6g25.7g0.4g1.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)185g65kcal1.8g12.8g0.9g2.6g
Paistijauheliha 10%200g340kcal40g0g20g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.6g3.7kcal0.3g0.6g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g100g110kcal18g2g3g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g1329kcal127.8g87g51.4g9.4g
Valittu annoskoko706g665kcal63.9g43.5g25.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna353g332kcal32g21.8g12.9g2.4g
Arvot/100g100g94kcal9g6.2g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41356