Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 113g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 225g243kcal19g31.6g0.8g15.8g
Persilja 28g7.7kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Ruohosipuli 11g2.5kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g723kcal46g75.6g16.8g43g
Valittu annoskoko707g362kcal23g37.8g8.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna353g181kcal11.5g18.9g4.2g10.8g
Arvot/100g100g51kcal3.3g5.3g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910