Possukasviskeitto

Kuori & pilko juurekset ja lisää ne kiehuvaan veteen, jossa on 1 kasvisliemikuutio.

Anna kiehua noin 10 min. ja paista sillä aikaa possunsuikaleet pannulla.

Lisää sitten jäiset herneet, chili, sitruunaruoho ja pilkottu sipuli keittoon.

Keitä vielä noin 10 min ja lisää possunsuikaleet.

Keitä muutama minuutti ja tarkista maku.

Lisää suolaa ja esim.

inkivääriä.

Sekoita hyvin ja tarjoile kuumana ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 471 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 169g137kcal2.7g28.4g0.1g5.1g
Peruna, keskikokoinen 60g41g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.2g0.7g0g0g
Sitruuna kuorittu 3.8g1.5kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g4.5g10kcal0.6g1g0.4g0g
Rypsiporsas® kinkkusuikale, maustamaton (Hk), annos 300g113g135kcal23.7g0g4.5g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss38g20kcal2.1g2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g699kcal61g82.4g10.8g16.4g
Valittu annoskoko706g349kcal30.5g41.2g5.4g8.2g
Annoskoko puolitettuna353g175kcal15.3g20.6g2.7g4.1g
Arvot/100g100g49kcal4.3g5.8g0.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266491