Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 371g67kcal2.1g9.3g1.5g2.6g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio24g52kcal1.9g6.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 169g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g141g393kcal26.7g0g30.9g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g1075kcal61.4g30.8g74g5.2g
Valittu annoskoko707g538kcal30.7g15.4g37g2.6g
Annoskoko puolitettuna353g269kcal15.4g7.7g18.5g1.3g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965