Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 301g666kcal52.6g0g51.1g0g
Vehnälese, Liperin mylly75g108kcal11.3g6.8g4.1g41.3g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Kidneypapu, suolaliemessä192g211kcal14.9g34.5g1g15.3g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl15g125kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g2571kcal188.6g83.4g167.8g113.2g
Valittu annoskoko707g1286kcal94.3g41.7g83.9g56.6g
Annoskoko puolitettuna353g643kcal47.2g20.9g42g28.3g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.9g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540