Purjoperunahernekeitto

Keitä kuoritut perunat ja lisää pakasteherneet sekä purjosipuli mukaan noin 10 minuutiksi.

Soseuta aineet yhdessä tuorejuuston ja fondin kanssa.

Mausta persiljalla ja pippurilla.

Lämmitä ennen tarjoilua.

Keitosta tulee paksua, joten sitä voi jatkaa esim.

yhdellä desilitralla rasvatonta maitoa per annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2250g1713kcal42.3g348.8g4.5g22.5g
Purjosipuli 275g63kcal5g6.6g0.5g5.8g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1000g530kcal57g53g9g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton375g675kcal16.9g20.6g56.2g15g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g140g168kcal3.5g8.4g12.6g2.1g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14120g6309kcal250g875.2g165.6g94g
Valittu annoskoko7060g3154kcal125g437.6g82.8g47g
Annoskoko puolitettuna3530g1577kcal62.5g218.8g41.4g23.5g
Arvot/100g100g45kcal1.8g6.2g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273035