Juusto-porokeitto

Kuori perunat ja pilko ne sopiviksi paloiksi.

Viipaloi porkkana.

Perunoiden ja porkkanoiden kiehuessa kypsennä poronkäristys pannulla ohjeen mukaan.

Mausta runsaalla suolalla ja pippurilla.

Lisää poro kypsien perunakuutioiden ja porkkanoiden joukkoon.

Viipaloi sekaan Koskenlaskija-paketit.

Sekoita, kunnes juusto sulaa keittoon.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 800g609kcal15g124g1.6g8g
Porkkana, keskikokoinen 65g304g85kcal1.8g18.1g0.6g7.6g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g960g1248kcal192g0g57.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1000g2500kcal190g0.3g220g0g
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14128g8884kcal797.6g284.8g559.6g31.2g
Valittu annoskoko7064g4442kcal398.8g142.4g279.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna3532g2221kcal199.4g71.2g139.9g7.8g
Arvot/100g100g63kcal5.6g2g4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197929