Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali437g92kcal5.2g14.9g0.9g9.2g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Siirappi 26g79kcal0g19.4g0g0g
Riisi puuroutuva 19g64kcal1.1g14.1g0.1g0.4g
Voi 6.1g44kcal0.1g0g5g0g
Jauheliha, sika-nauta 175g387kcal30.6g0g29.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g1357kcal75.2g101g71.6g20.6g
Valittu annoskoko707g679kcal37.6g50.5g35.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna354g339kcal18.8g25.3g17.9g5.2g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590