Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 87g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g87g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.9g71kcal0g0g7.9g0g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 233g181kcal40.9g0g1.6g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g117g186kcal21g0g11.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1414g999kcal128.6g20.8g43.4g10.2g
Valittu annoskoko707g500kcal64.3g10.4g21.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna354g250kcal32.2g5.2g10.9g2.6g
Arvot/100g100g71kcal9.1g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895