Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 221g67kcal2.8g10.6g0.4g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1454g1107kcal27.3g225.4g2.9g14.5g
Seiti pakaste 841g652kcal147.6g0g5.9g0g
Voi 31g224kcal0.4g0.1g25.1g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g79g102kcal3.5g17.3g2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 3643g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g373g149kcal3.4g23.1g0.7g10.4g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g429g193kcal12.9g20.6g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14140g4987kcal395.8g594.2g86.8g60.6g
Valittu annoskoko7070g2494kcal197.9g297.1g43.4g30.3g
Annoskoko puolitettuna3535g1247kcal99g148.6g21.7g15.2g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442