Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1799g2986kcal341.8g0g179.9g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g899g252kcal5.4g53.5g1.8g22.5g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g1889g1039kcal28.3g122.8g47.2g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g899g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g899g1529kcal22.5g54g134.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14148g12098kcal812.6g550.6g733.8g77.8g
Valittu annoskoko7074g6049kcal406.3g275.3g366.9g38.9g
Annoskoko puolitettuna3537g3025kcal203.2g137.7g183.5g19.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348