Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Currytahna punainen20g52kcal0.4g1.8g4.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g27g26kcal1.1g4.5g0.1g1.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g267g468kcal4g6.7g46.8g0g
Katkarapu 361g247kcal52.1g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g1805kcal117.2g33.2g131.8g3.4g
Valittu annoskoko708g903kcal58.6g16.6g65.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna354g451kcal29.3g8.3g33g0.9g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.3g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666