Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15g8.2kcal0.9g0.4g0.3g15g
Kuivahiiva, annos 11g7.5g27kcal3.4g3g0.4g0g
Soijajauhot, Soyolk68g270kcal26.3g10.8g13.5g8.1g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl63g567kcal0g0g63g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 45g303kcal12.1g3.1g26.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g2625kcal101.4g53g212g102.2g
Valittu annoskoko708g1313kcal50.7g26.5g106g51.1g
Annoskoko puolitettuna354g656kcal25.4g13.3g53g25.6g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.7g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362