JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 549g686kcal115.2g0g24.7g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g80g183kcal25.5g0.4g8.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original10g7kcal0.4g0.8g0.3g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g30g118kcal9.6g0g8.7g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g2041kcal304.4g12.6g85.4g1.8g
Valittu annoskoko708g1021kcal152.2g6.3g42.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna354g510kcal76.1g3.2g21.4g0.5g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642