Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 252g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.7g0.1g0.1g0.9g
Vehnälese 20g46kcal2.7g3.1g0.9g7.6g
Ruislese 17g48kcal2.6g4.5g0.7g6.7g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g50g186kcal7.1g27.7g4g5.5g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)151g529kcal18.1g104.3g2.9g7.6g
Vehnäjauho puolikarkea 202g692kcal20.5g141.1g2.4g7.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.2kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g3037kcal105.4g565.6g22g70.8g
Valittu annoskoko708g1519kcal52.7g282.8g11g35.4g
Annoskoko puolitettuna354g759kcal26.4g141.4g5.5g17.7g
Arvot/100g100g214kcal7.4g39.9g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948