Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen102g26kcal0.9g4.7g0.4g2g
Paprika keltainen 102g31kcal1g5.2g0.2g2g
Sipuli (käsittelemätön)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)193g39kcal1.2g6.7g0.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g23g203kcal0g0g22.6g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1416g767kcal14g62.4g49g19.2g
Valittu annoskoko708g384kcal7g31.2g24.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna354g192kcal3.5g15.6g12.3g4.8g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174