Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g83g300kcal23.3g1.7g22.5g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g250g55kcal2.5g11.3g0g5g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Seiti fileitä Findus167g117kcal26.7g0g0.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g42g142kcal0.8g1.3g15g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g83g67kcal2.2g3.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1418g1406kcal113.2g43.2g86.4g12.8g
Valittu annoskoko709g703kcal56.6g21.6g43.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna354g351kcal28.3g10.8g21.6g3.2g
Arvot/100g100g99kcal8g3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168