Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)34g68kcal7.8g0.5g3.7g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%113g124kcal20.3g3.4g3.4g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali506g99kcal9.1g11.1g1g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g581kcal74.4g30g16.2g23.2g
Valittu annoskoko709g291kcal37.2g15g8.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna354g145kcal18.6g7.5g4.1g5.8g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837