BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu123g81kcal2.4g17.1g0g3.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 158g55kcal7.2g3g0.5g3.9g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.8g1.3kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g73g204kcal13.9g0g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g682kcal47g40.4g33g14g
Valittu annoskoko709g341kcal23.5g20.2g16.5g7g
Annoskoko puolitettuna354g171kcal11.8g10.1g8.3g3.5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583