Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 124g405kcal12.6g82.2g1.4g4.1g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g135g142kcal25.7g0.7g4.1g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.9g8.2kcal0.6g1.3g0g0.2g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g141g113kcal2.1g9.4g7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl225g68kcal10.3g4.3g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1418g1799kcal117.4g196.2g56.6g15.8g
Valittu annoskoko709g899kcal58.7g98.1g28.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna354g450kcal29.4g49.1g14.2g4g
Arvot/100g100g127kcal8.3g13.8g4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180