Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha225g374kcal42.7g0g22.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 169g31kcal0.9g4.2g0.7g1.2g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g225g90kcal3.4g10.1g4.5g5.6g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1417g1042kcal96.2g37.2g55.8g16.6g
Valittu annoskoko709g521kcal48.1g18.6g27.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna354g261kcal24.1g9.3g14g4.2g
Arvot/100g100g74kcal6.8g2.6g3.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262