Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 932g269kcal9.3g42.9g2.8g16.8g
Porkkana 1398g457kcal8.7g77.7g2.8g35.7g
Juuriselleri 233g73kcal2.9g10.7g0.5g7.2g
Peruna, vanha, kuorittu 1864g1419kcal35g289g3.7g18.6g
Sipuli 233g71kcal2.9g11.2g0.5g4g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta1864g93kcal3.7g7.5g7.5g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas466g1305kcal88.6g0g102.5g0g
Persilja 93g26kcal1.3g1g0.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g7425kcal304.8g880g241g179.6g
Valittu annoskoko7084g3713kcal152.4g440g120.5g89.8g
Annoskoko puolitettuna3542g1856kcal76.2g220g60.3g44.9g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390