Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1800g1370kcal33.8g279g3.6g18g
Bataatti, kuorittu 1200g971kcal18.8g202g0.6g36g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 1200g408kcal13.2g64.8g2.4g34.8g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%400g440kcal10.8g10.8g40g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto400g1120kcal76g0g88g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14176g9112kcal321g1125.6g309.6g177.8g
Valittu annoskoko7088g4556kcal160.5g562.8g154.8g88.9g
Annoskoko puolitettuna3544g2278kcal80.3g281.4g77.4g44.5g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149902