Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 961g733kcal165.7g0g6.7g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g2402g1561kcal40.8g288.3g0g0g
Palsternakka 480g306kcal2.4g56.7g1.9g21.6g
Kalaliemikuutio 35g107kcal3.5g12g4.9g0.4g
Vesi3203g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 6.4g18kcal0.7g2.7g0.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14176g5451kcal426.2g719.4g27.2g47.4g
Valittu annoskoko7088g2725kcal213.1g359.7g13.6g23.7g
Annoskoko puolitettuna3544g1363kcal106.6g179.9g6.8g11.9g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075