Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 3152g1388kcal15.8g201.7g18.9g104g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2251g8781kcal0g2206.4g0g0g
Suklaa tumma 1351g6977kcal52.7g719.5g418.8g71.6g
Vesi, vesijohtovesi 135g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton203g43kcal0.6g3.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14184g34376kcal138.2g6261.6g875.4g351.6g
Valittu annoskoko7092g17188kcal69.1g3130.8g437.7g175.8g
Annoskoko puolitettuna3546g8594kcal34.6g1565.4g218.9g87.9g
Arvot/100g100g242kcal1g44.1g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914