Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 660g2160kcal67.3g438.2g7.3g22.1g
Herne 800g551kcal40.5g74.9g3.2g24.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 760g152kcal5.2g22.8g0.8g13.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2000g406kcal12g76g6g28g
Maissi, purkki Rainbow632g379kcal12g60g9.5g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 2000g1842kcal316.2g50g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14184g12004kcal969.2g1467.2g206.6g182.8g
Valittu annoskoko7092g6002kcal484.6g733.6g103.3g91.4g
Annoskoko puolitettuna3546g3001kcal242.3g366.8g51.7g45.7g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221