Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1800g325kcal10.1g45g7.2g12.6g
Kananmuna kuoreton 990g1412kcal123.7g3g101.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 180g618kcal18.3g126g2.2g6.3g
Parmesan formaggio da pasta180g823kcal72g0g59.4g0g
Basilika, tuore 36g10kcal1.1g0.4g0.3g0.6g
Oregano, kuivattu 18g55kcal2g3.9g1.9g7.7g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla1800g972kcal27g124.2g41.4g18g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Paprika vihreä 720g153kcal6.8g18g2.2g13.7g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss900g2790kcal216g7.2g207g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14184g14658kcal969.8g712.4g849.2g142.8g
Valittu annoskoko7092g7329kcal484.9g356.2g424.6g71.4g
Annoskoko puolitettuna3546g3665kcal242.5g178.1g212.3g35.7g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235318