Välimeren pastaa

Välimerenpastaa

n. 200 g kuorittuja katkarapuja
100 g pakastesimpukoita
400 g pakasteseitä kuutioituna
1 sipuli silppuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2-3 varsisellerin vartta suikaleina
1 tlk tomaattimurskaa
1 tl suolaa
ripaus cayennepippuria
1 tl timjamia
1 dl kermaviiliä tai kermaa
joukkoon silputtua minttua tai basilikaa
öljyä paistamiseen + pastaa n. 300 g Valuta ravut ja simpukat siivilässä.

Hienonna sipuli ja valkosipuli, suikaloi varsisellerin varret.

Kuumenna öljyä pannussa, freesaa sipuleita ja selleriä pannussa.

Lisää pannulle kalapalat ja kypsennä.

Lisää joukkoon tomaattimurska, mausteet, kermaviili tai kerma, keitä kymmenisen minuuttia.

Lisää joukkoon simpukat ja ravut, jätä muutamia koristeeksi.

Lisää myös silputtua lempiyrttiäsi.

Nosta valmiin kastikkeen päälle muutamia rapuja ja simpukoita.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu450g320kcal64.8g3.2g5g0g
Sinisimpukka vedessä 450g400kcal70.4g8.6g9g0g
Pakastesei (Faroe), annos 100g1801g1441kcal342.2g0g18g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1801g450kcal18g99.1g0g25.2g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Ruokakerma ingman 5%901g766kcal31.5g54g45g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1126g3827kcal258.9g596.6g41.7g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14184g15912kcal1588.4g1576.4g374.6g202g
Valittu annoskoko7092g7956kcal794.2g788.2g187.3g101g
Annoskoko puolitettuna3546g3978kcal397.1g394.1g93.7g50.5g
Arvot/100g100g112kcal11.2g11.1g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90157