Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty2960g2190kcal56.2g455.8g5.9g29.6g
Kurpitsa 1160g184kcal8.7g23.2g1.2g23.2g
Sipuli 528g160kcal6.6g25.3g1.1g9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g120g552kcal0.6g0.6g61.2g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g8g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1120g227kcal6.7g42.6g3.4g15.7g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr1200g1200kcal144g31.2g57.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14192g9031kcal445.8g1157.8g261g155.8g
Valittu annoskoko7096g4516kcal222.9g578.9g130.5g77.9g
Annoskoko puolitettuna3548g2258kcal111.5g289.5g65.3g39g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633