Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi1200g5400kcal78g720g252g37.2g
Voi 600g4353kcal7.1g2.4g487.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g3200g5440kcal230.4g512g272g0g
Sokeri 192g779kcal0g191.8g0g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Liivate 64g223kcal54.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14192g43270kcal804.6g2948.4g3143.8g74.4g
Valittu annoskoko7096g21635kcal402.3g1474.2g1571.9g37.2g
Annoskoko puolitettuna3548g10818kcal201.2g737.1g786g18.6g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626