Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri 3.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow50g10kcal0.5g1.7g0.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g4.4g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g56kcal1.4g7.4g2.2g0.6g
Valittu annoskoko71g28kcal0.7g3.7g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g14kcal0.4g1.9g0.6g0.2g
Arvot/100g100g39kcal1g5.2g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116063