Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g25g43kcal2.3g2.1g2.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g28g17kcal0.4g3.7g0g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g148kcal6g12.8g8g0.8g
Valittu annoskoko71g74kcal3g6.4g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g37kcal1.5g3.2g2g0.2g
Arvot/100g100g104kcal4.2g9g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583