KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g33g47kcal5.3g0.8g2.5g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 20g29kcal0.7g6.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g17g11kcal0.5g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g179kcal13.2g18.4g5.6g0.2g
Valittu annoskoko71g89kcal6.6g9.2g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g45kcal3.3g4.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396