Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 8.3g8.2kcal0.3g1.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g15g5.4kcal0.2g1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima6.2g24kcal1.8g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g157kcal11.4g10.4g7.6g0.8g
Valittu annoskoko71g78kcal5.7g5.2g3.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g39kcal2.9g2.6g1.9g0.2g
Arvot/100g100g110kcal8g7.3g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522