Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 5.6g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 19g10kcal0.3g2.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.9g1.5kcal0.1g0.4g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g3.8g10kcal1.1g0g0.6g0g
Pesto (Pirkka)1g5.8kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g153kcal9.4g8g9.8g0.8g
Valittu annoskoko71g76kcal4.7g4g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g38kcal2.4g2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g108kcal6.6g5.6g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092