Savulohikastike

100g purjoa
50 g rucolaa
150 g viipaloitua savulohta
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rkl ruokaöljyä
1 prk Flora ruokakermaa 4 %

Huuhdo ja viipaloi purjo
Kuullota pannulla hetki öljyssä
Lisää kerma, mausta ja kiehauta
Revi tai leikkaa rucola saksilla pieneksi, samoin lohiviipaleet ja sekoita joukkoon
Anna vielä kuumetua ja tarjoa pinaatti tagliatellen kanssa !

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Rucola tuore (Italia), annos 15g6.3g1.4kcal0.2g0.1g0g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g19g36kcal3.6g0g2.4g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g154kcal8.6g3.8g11.2g1.2g
Valittu annoskoko71g77kcal4.3g1.9g5.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g39kcal2.2g1g2.8g0.3g
Arvot/100g100g108kcal6g2.7g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340967