Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Juuriselleri 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 19g14kcal0.4g2.9g0g0.2g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta19g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Persilja 0.9g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g75kcal3g8.8g2.2g2g
Valittu annoskoko71g37kcal1.5g4.4g1.1g1g
Annoskoko puolitettuna36g19kcal0.8g2.2g0.6g0.5g
Arvot/100g100g53kcal2.1g6.2g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390