Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria28g56kcal2.5g2.8g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix6.3g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g187kcal5.6g9.2g14.2g0.2g
Valittu annoskoko71g94kcal2.8g4.6g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g47kcal1.4g2.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271823