Lämmin täysjyväpastapannu

Kuullota sipuli, 2 porkkanaa ja 2 kynttä valkosipulia pilkottuina oliiviöljytilkassa.

Tämän jälkeen paista jauheliha kypsäksi ja keitä pasta.

Lisää lihaseokseen 1 lasi vettä ja liuota fond du chef siihen.

Tämän jälkeen lisää pakastevihannekset ja sekoita.

Kun pasta on kypsää, yhdistä se lihaan.

Mausta ruoka haluamallasi tavalla.

Lopuksi paloittele iso tomaatti, ja lisää se viimeiseksi ruuan joukkoon, sekoita ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1518 grammaa

Ideale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.2g0g
Herne-maissi-paprika apetit 200g9g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Porkkana 3.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 4.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Kahden värin täysjyväpenne (Torino), annos 70g23g77kcal3.8g14.5g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g264kcal17.2g32.8g7g3.4g
Valittu annoskoko71g132kcal8.6g16.4g3.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna36g66kcal4.3g8.2g1.8g0.9g
Arvot/100g100g186kcal12.1g23g4.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369716