Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.7g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g17kcal0.2g2.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko71g9kcal0.1g1.4g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g12kcal0.1g2g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720