Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio19g53kcal0.5g0.7g5.3g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 18g53kcal0.3g1.1g5.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 7.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hunaja 1.2g4kcal0g1g0g0g
Sinappi (teollinen)0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 4.7g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Anjovis-filee, 1 kpl5.6g12kcal0.5g0.8g0.7g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g262kcal3.2g9.8g23g1g
Valittu annoskoko71g131kcal1.6g4.9g11.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g65kcal0.8g2.5g5.8g0.3g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171