Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g23g27kcal4.1g0.4g1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 15g4kcal0.5g0.5g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g10g34kcal2.5g0g2.6g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g1.3g4.3kcal0.2g0g0.4g0g
Lohkoperunat, Rainbow20g26kcal0.4g4.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g219kcal15.6g12g12g0g
Valittu annoskoko71g110kcal7.8g6g6g0g
Annoskoko puolitettuna36g55kcal3.9g3g3g0g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054