Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 10g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4g0g0.3g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g16g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g10g17kcal2.1g0g1g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g3.9g3kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g84kcal5.4g11g2.2g0.8g
Valittu annoskoko71g42kcal2.7g5.5g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g21kcal1.4g2.8g0.6g0.2g
Arvot/100g100g59kcal3.8g7.7g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198