Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 38g48kcal8.1g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g1.9g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g130kcal17.4g6.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko71g65kcal8.7g3.1g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g33kcal4.4g1.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g91kcal12.2g4.3g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202